Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vigtige Informationer

Ved hjælp af servicemeddelelser holder vi dig opdateret om begivenheder rundt om i verden, som eventuelt kan påvirke vores høje serviceniveau.
Indeksetet der bestemmer DHL Express’ brændstoftillæg ændres per 1. January 2020. Se vores Brændstoftillæg side for flere detaljer.
Læs mere
DHL Express holder lukket Grundlovsdag
Læs mere
Den tyske regering har besluttet at udvide antallet af kilometer med vejskat for køretøjer over 3.500 kg med gyldighed fra den 1. juli 2018, således at vejafgiften også gælder de såkaldte Bundesstraßen. Udvidelsen vil øge antallet af kilometer, som pålægges...
Læs mere
For at modvirke momsbedrageri underskrev den polske præsident den 31. marts 2017 en ny lov, som indfører SENT-kontrolsystemet per 17. april 2017. Dette medfører, at alle transporter af visse varegrupper, med enkelte begrænsninger, skal anmeldes til de polske...
Læs mere
DHL er begyndt at sende SMS’er til vores kunder med 1225 som afsender. Modtager du en besked fra dette nummer, bedes du følge de anvisninger der står i SMS’en.
Læs mere
Den belgiske stat har valgt at indføre ny vejskat for kørsel i Belgien med effekt fra 1. april 2016.
Læs mere
Den tyske regering valgt at gøre yderligere ca. 2.200 km af det tyske vejnet maut-pligtige med virkning fra 1. juli 2015.
Læs mere
Den norske regering har med kort varsel og per 1. juli 2015 indført nye regler omkring mindsteløn.
Læs mere