Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Forenkling af kompleksiteten i Global Trade

Som markedsleder i international shipping, hjælper DHLs omfattende online-løsninger, som du nemt kan navigere i de globale handel processer for at opnå succes på tværs af grænserne.

Global handel uden grænser

De ofte skiftende, forskellige handelsregler og krav i hele verden skaber kompleksitet og udfordringer inden for søtransport. DHL Trade Automation Services giver detaljerede og strømlinet synlighed på kritisk handelsinformation. Vi gøre det muligt for virksomheder - fra små nystartede virksomheder til store multi nationale virksomheder - til at navigere gennem den internationale handel og øge overholdelse af lovgivningen.
Med adgang til millioner af handelsregler, giver DHL Trade Automation Services den information du behøver for at sikre fuldstændige og nøjagtige told papirarbejde; opnået omkostningsskøn og effektiv forsendelse af dine varer.
Fordele ved at bruge DHL Trade Automation Services:
  • Undgå told forsinkelser på grund af forkerte dokumenter og licenser
  • Undgå forsendelser til begrænsede partier
  • Adgang af fortoldning af oplysninger fra en enkelt kilde
  • Få adgang til handelsrelaterede omkostningsskøn på den forreste del
  • Få øjeblikkeligt adgang til landets toldregler
  • Strømline og automatisere handelsrelaterede processer til at styre omkostningerne
  • Lav bedre søgning og salgsbeslutninger
  • Fokus på din virksomheds kernekompetencer
Den hurtigste vej til at komme igang

Få adgang til hele spektret af DHL Trade Automation Services via den gratis browser baseret paa løsninger tilgængelige fra enhver computer. Register dig som ny bruger, opret dit brugernavn og din adgangskode og du er på vej.
DHL Trade Automation Services er også en del af vores XML Service. Hvis du er en superbruger, vil du måske være interesseret i at integrere dig i vores eksistrende IT-system. For mere information, kontakt venligst vores DHL sælgere.