Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Generelle betingelser for forsendelser sendt med DHL Express

Vores generelle betingelser er gældende for alle ekspresforsendelser.

DHL EXPRESS VILKÅR & BETINGELSER FOR TRANSPORT (“Generelle Vilkår og Betingelser”)

VIGTIG MEDDELSE

Ved bestilling af DHL's services accepterer du, som ’afsender’, på dine vegne og på vegne af enhver anden med interesse i forsendelsen, at DHL Express - Generelle vilkår og betingelser gælder fra det tidspunkt, hvor DHL accepterer forsendelsen, medmindre andet er aftalt skriftligt med en bemyndiget medarbejder hos DHL.
’Forsendelsen’ betyder alle dokumenter eller pakker, der transporteres under samme fragtbrev. Transporten af forsendelsen kan blive foretaget ved ethvert transportmiddel efter DHL’s valg, herunder ved luft- eller vejtransport eller ved anden transportør. Som et ’fragtbrev’ anses en label produceret af DHL’s automatiserede systemer, et almindeligt fragtbrev eller et manifest. Fragtbreve er omfattet af disse vilkår og betingelser. Alle forsendelser transporteres under begrænset ansvar, som angivet i disse vilkår og betingelser. Hvis afsender ønsker større sikkerhed, kan der arrangeres vareforsikring mod ekstra gebyr (se nedenfor for yderligere information). ’DHL’ betyder ethvert medlem af DHL Express-netværket.

Marts 6, 2020

PENGENE TILBAGE-GARANTI VILKÅR OG BETINGELSER

VIGTIG MEDDELSE

DHL vil, ved en kundes forespørgsel og med de opfyldte betingelser der er beskrevet nedenfor, give et afslag i pris eller en tilbagebetaling af den transport, der betales af kunden til en DHL Express forsendelse, der leveres senere end DHL's oplyste transittid.

Gældende fra d. 1. Juli 2017

For mere information bedes du kontakt DHL Express Kundeservicekontakt DHL Express Kundeservice.