Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Brancheløsninger der forenkler forsyningskæden

DHL Express tilbyder en række brancheløsninger, som udnytter mulighederne i dets netværk og støtter kunder, der kræver en innovativ og konkurrencedygtig forsyningskæde.

DHL EXPRESS BREAKBULK

DHL Article

Hvad er DHL EXPRESS BREAKBULK ?

DHL EXPRESS BREAKBULK sørger for dør-til-dør levering af forsendelser, der er konsoliderede ved afsendelsen og sendes samlet fra en toldzone til en anden. Ved ankomst til bestemmelsesstedet dekonsolideres forsendelsen af DHL, hvorefter de enkelt forsendelser leveres til forskellige adresser i modtagerlandet. Den konsoliderede forsendelse bliver indfortoldet som én forsendelse ved ankomst til destinationen.

DHL MEDICAL EXPRESS

DHL Article

Hvad er DHL MEDICAL EXPRESS?

DHL MEDICAL EXPRESS operere hurtig levering og følsomme temperaturleveringer for videnskabs industrien. Løsningen omfatter udgående forsendelser af medicin testpræparater og kliniske leverancer til klinikker og hospitaler, gennem til den indgående returforsendelsesetiket af patientprøver til forskningslaboratorier og organisationer.

DHL COLLECT & RETURN

Hvad er DHL COLLECT & RETURN?

DHL Collect & Return giver en integreret løsning til administration af vidersendelse og retur forløbet, som er fælles for eftersalgservice inden for High Tech industrien. DHL afhenter forsendelser af høj værdi, der kræver reparation, levere disse til en nomineret reparations leverandør og når den er klar, returnerer DHL varerne til slutbrugeren.