Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Vores vision, vores mission, vores strategi

  • Vores vision er at være Logistikvirksomheden for verden.
  • Vores mission – Excellence. Simply delivered. – er vores ledestjerne.
  • Vores Strategi 2020: Fokus.Forbindelse.Vækst. er vores manual til fremtiden.

Vi ønsker at forbinde folk og give dem et bedre liv. Og det gør vi ved at være helt igennem kundefokuserede og levere topkvalitet dag ind og dag ud.

At være Logistikvirksomheden for verden rækker et pænt stykke længere end vores globale tilstedeværelse i over 220 lande og territorier. Det rækker også ud over vores unikke evne til at tilbyde et markant udvalg i logistikløsninger.

Vi ønsker at være den logistikvirksomhed, som folk går til, hvortil hører forsendelsesbehov, muligheder for karriere og investering, og her fremstå som den globale målestok for ansvarlig forretningsvirksomhed.

Strategi 2020: Fokus.Forbindelse.Vækst.
Vores vision, mission og mål for fremtiden blev for første gang fremlagt i vores Strategi 2015 og relanceredes her for nylig med skærpet fokus som vores "Strategi 2020: Fokus. Forbindelse.Vækst."

Strategien er enkel uden at ty til forsimpling. Opbygget omkring de tre søjler Fokus, Forbindelse og Vækst har vi udarbejdet en klar plan for de kommende år med ambitiøse, men realistiske mål.

Vi er en global logistikvirksomhed, der har et solidt fodfæste på verdens vækstmarkeder. Vi fastholder fokus på logistik som vores kernevirksomhed, mens vi bidrager til at gøre verden bedre, hvilket vi kalder “at udleve ansvaret.”

Forbindelse på tværs af organisationen

Vores folk verden over har en enorm rigdom af knowhow, ekspertise og talent at øse af. Vi arbejder flittigt på at finde nye måder at udnytte dette skatkammer på og få dets ressourcer delt på tværs i hele den verdensomspændende familie af virksomheder.

Vækst i nye markedssegmenter

Vi udvider vores forretning ude på vækstmarkederne og i vækstsegmenterne, især på de fremspirende markeder og verdens pulserende markeder for e-handel. Efterhånden som vi nærmer os 2020, sigter vi mod at gøre vores vifte af logistiktjenester bredere og udnytte disse muligheder.
false false

Vores mål

Close

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_3_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_5_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_4_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_6_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_2_89x49.jpg

/content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.100.png /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1_136x75.jpg /content/dam/Local_Images/g0/New_aboutus/company_portrait/image_gallery/mission_vision/POS_booting_messages_en_1_89x49.jpg

At forbinde folk forbedrer livet
Ved at forbinde folk spiller DHL en vigtig rolle, når det gælder om at gøre livet bedre. Der foreligger nemlig en dyb forbindelse mellem handel og velstand. Krumtappen i verdenshandelen er logistik, hvilket betyder, at vi som en logistikvirksomhed kan tilføre samfundet reel værdi.

Vi leverer meget mere end pakker og forsendelser og sikrer, at containere ankommer rettidigt: vi leverer velstand, vi transporterer sundhed, vi driver vækst, vi bringer glæde. Hver dag forbinder vi mennesker og forbedrer deres liv.

Læs mere (foreligger kun på engelsk): Mission and Vision