Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Sektoroversigt

DHL’s sektortilgang

Hver branche har sit eget særpræg og sine egne krav til leveringskæden. Derfor består vores tilgang til sektorledelse i at arbejde sammen med kunderne for at optimere værdibidraget ud fra branchens særlige krav. Vores succes er baseret på at give en enkel og unik oplevelse skræddersyet til den enkelte sektor, hvilket gør det lettere for jer at arbejde sammen med os. Med innovative og branchespecifikke løsninger, der altid er på forkant, sikrer vi dig et forspring i konkurrencen.

Vores kernebrancher

Indenfor rammerne af vores Strategi 2015 har vi valgt at fokusere endnu stærkere på enkelte brancher begyndende med sektorerne life sciences & healthcare, teknologi, energi og bilindustri samt engineering & manufacturing.

Teknologi

Teknologibranchen er en dynamisk industri kendetegnet ved konstant innovation og kort produktcyklus. Konkurrenceprægede markeder er normen, og permanent faldende priser kræver effektiv omkostningsstyring.
Se mere om teknologibranchenExternal Link / New Window


Life sciences & healthcare

Sektoren life sciences & healthcare (LSHC) tilstræber at øge effektiviteten ved at tage hånd om globale compliance-krav og gå ind og styre integrationen af M&A.
Læs mere om LSHCExternal Link / New Window


Energi

Energibranchen omfatter både alternative og konventionelle energikilder samt alle aktiviteter, der er forbundet med udvinding, forarbejdning og distribution af naturressourcer for at producere energi.
Læs mere om energibranchenExternal Link / New Window


Engineering & Manufacturing

Større industriers produktionsprocesser kræver komplekse leveringskædestrukturer og avancerede løsninger og teknologier.
Læs mere om engineering &
manufacturingBilindustri

Bilindustrien går ind i en ny æra, hvor folk søger mere frihed og mobilitet. I de nyindustrialiserede lande stiger efterspørgslen efter mobilitet år for år.
Læs mere om bilindustrienExternal Link / New Window