Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Told Service

Er din virksomhed opdateret?

De nye regler for international samhandel ændrer sig hele tiden og giver den globale supply chain væsentlige udfordringer:
  • Globalisering og udvidelse af international samhandel: Indgåelse af aftaler med samarbejdspartnere på tværs af landegrænser.
  • Stigende efterspørgsel på datadeling: For eksempel avanceret notificering om forsendelsesstatus.
  • En global tendens mod en risikobaseret tilgang: Krav om deling af forsendelsesdetaljer som for eksempel pre-load, pre-departure og pre-arrival.
  • Stigende opmærksomhed på krav og regler: Er blevet et problem på bestyrelsesniveau og et kernefokus blandt internationale virksomheder.
  • Øgede sanktioner når reglerne ikke overholdes: Påvirker direkte kundernes supply chain og bundlinie.
Det er her, det gør en forskel at samarbejde med en toldekspert, der tager sig af alt det komplekse.

Vi har løsningen:

Told Service
Vi tilbyder en bred vifte af services, der sikrer ensartede, konsekvente og kompatible procedurer, der supporterer din virksomhed, så du undgår forsinkelser, bøder og sanktioner.

Told- og generel handelsservice
Vores toldeksperter gennemgår din supply chain for at styrke dine toldprocesser og identificere potentielle risikoområder, så vi i et samarbede aftaler optimerende tiltag.


Hvorfor vælge DHL TOLD SERVICE:

Takket være vores lokale teams af eksperter og vores globale tilstedeværelse, gør vi toldbehandling enkelt. En løsning, der dækker alle dine behov.