Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Bliv en del af vores fantastiske team

Du hjælper os med at optimere vores ydelser – og vi støtter dig i din professionelle udvikling.

DHL opfylder sine kunders behov ved at tilbyde en lang række ydelser af høj kvalitet. Vi opfylder vores medarbejderes behov ved at tilbyde en vifte af spændende karrieremuligheder.

Som del af DHL spiller du en vigtig rolle i forbindelse med leveringen af ydelser og løsninger af høj kvalitet til vores kunder. Vi tilbyder mange forskellige udfordrende muligheder inden for forskellige funktioner og aspekter af vores forretning.

Du kunne f.eks. arbejde i forskellige spændende funktioner inden for vores daglige drifts- og supportfunktioner i havne eller lufthavne, på lagre eller i servicecentre, på vores kontorer eller på landevejen.
Som del af din professionelle udvikling engagerer vi os i at støtte dig, så du forbedrer dine kompetencer og udvider din ekspertise.

Gennem forskellige kurser på arbejdsstedet og på mylearningworld.net, vores online-uddannelsesportal, tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder for yderligere uddannelse, kurser og udvikling.

Du bliver desuden uddannet på jobbet, hvilket er vigtigt i forhold til at opnå kompetencer, viden og certificering, der skal støtte dig, så du bedre opfylder de krav, der stilles i dit job.
Vi tilbyder f.eks. følgende uddannelses- og udviklingsmuligheder:
  • Forskellig relevant uddannelse inden for operationelle videns- og kompetenceområder
  • Kurser i arbejdsmiljø
  • Ledelseskurser
  • Sprogkurser
  • Uddannelse inden for personlig ”bløde” kompetencer
  • Grundlæggende ledelsesteknikker

Bliv bedre sammen med os!

Kunne du tænke dig at blive en del af DHL? Så bliv del af vores team! Vi tilbyder muligheder til eksperter og specialister i drift og support inden for mange funktionsområder over hele verden.

Find den karrieremulighed, der passer bedst til dig, ved at se dig om på vores Jobs pageNew Window eller deltage i et af vores programmer.