Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Din chance for at gøre en forskel

Er du på udkig efter en udfordring, der er mere end bare et job? Velkommen hos DHL! Vi giver dig chancen for at gøre en forskel.

DHL giver dimittender og personer, der står ved starten af deres karriere, forskellige muligheder for at deltage i spændende projekter, håndtere krævende udfordringer og tage ansvar – den rette måde at få gang i din karriere på.

Vores dimittendprogrammer forbereder dig på bedste vis til disse udfordringer og til din fremtidige karriere.
Globalt tilbyder DHL forskellige programmer for dimittender:

Som del af din professionelle udvikling tilbyder vi dig et bredt udvalg af videreuddannelseskurser og -programmer, der giver dig de kompetencer og den viden, der er nødvendig for, at du får succes i dit arbejdsliv. Dette omfatter uddannelsesmuligheder inden for forskellige ekspert- og operationelle videns- og kompetenceområder, personlig ”bløde” kompetencer og ledelsesteknikker på mylearningworld.net, der er vores online-uddannelsesportal.
Vi har også implementeret der er vores performance management-system. Dette system sikrer, at vi ser vores medarbejderes potentiale på et tidligt tidspunkt. Derigennem bliver vi i stand til at støtte din vækst i fremtiden.

Voks med os!

Hvad enten du er dimittend og på udkig efter en mulighed for at få gang i en karriere med det samme eller allerede har en vis erhvervserfaring – find den karrieremulighed, der passer bedst til dig, ved at se dig om på vores Jobs pageNew Window eller deltage i et af vores programmer.