Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Nå dine mål

Med DHL får du en stærk partner ved din side, der kan tilbyde ledere og fagfolk enestående karrieremuligheder verden over.

Vi støtter dig i at få udvidet din viden og vokse personligt, uden at glemme at livet uden for arbejdspladsen er mindst lige så vigtig en del af livet. Derfor stræber vi i DHL efter at der er en sund balance mellem arbejde og hjem.
Globalt hjælper vi dig til at identificerer dine styrkeområder og udfolde dit potentiale gennem forskellige karrieremuligheder og -programmer:
Som del af din professionelle udvikling engagerer vi os i at støtte dig, så du får mulighed for at forbedre dine kompetencer og udvide din ekspertise.

Via mylearningworld.net, vores online-uddannelsesportal, tilbyder vi en lang række muligheder for yderligere uddannelse og udvikling. Der udbydes f.eks. kurser i fremmedsprog, uddannelse inden for forskellige ekspert- og operationelle videns- og kompetenceområder, ledelse, personlig ”bløde” kompetencer og ledelsesteknikker.
Vi har også implementeret der er vores performance management-system. Dette system sikrer, at vi ser vores medarbejderes potentiale på et tidligt tidspunkt. Derigennem bliver vi i stand til at støtte din vækst i fremtiden.

Få succes sammen med os!

DHL tilbyder ledere og fagfolk verden over spændende og udfordrende jobs inden for forskellige funktionsområder.

Find den karrieremulighed, der passer bedst til dig, ved at se dig om på vores Jobs page eller deltage i et af vores programmer.