Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL tilbyder mere end bare et job

Oplev ånden hos DHL.

Vækst gennem nye udfordringer

Som verdens førende logistikvirksomhed tilbyder DHL et bredt udvalg af spændende jobudfordringer og -muligheder i vores forskellige divisioner over hele verden.

Vi opfordrer dig løbende til at udvide din horisont og udfolde dit potentiale gennem et bredt og alsidigt udvalg af uddannelses- og udviklingsmuligheder.

På mylearningworld.net, vores online-uddannelsesportal, kan du drage fordel af et bredt udvalg af programmer, der giver mulighed for at udvikle sig professionelt. Der udbydes sprogkurser, kurser i udvikling af personlig ”bløde” kompetencer, ledelsesmetoder og andre vigtige emner.

Vores performance management-system hjælper os til at se dit potentiale, evaluere dine præstationer og løbende planlægge din karrieres retning, selvfølgelig sammen med dig.

Hvad enten du deltager i et at vores dimittendprogrammer eller tager et af vores mange e-læringsprogrammer, er formålet altid at gøre dig i stand til at tage ansvar og fremme din vækst, personligt og professionelt.

Gør en forskel internationalt

DHL opfordrer alle vores medarbejdere til at tage initiativ, blive en aktiv del af forskellige teams og opnå dynamiske resultater, der virkelig gør en forskel.

Formålet med vores First Choice-program, en af nøglekomponenterne i vores vækststrategi, er at forbedre vores Ydelser ved alle former for kontakt med vores kunder via individuelle bidrag og teamwork.
Den årlige medarbejderundersøgelse (Employee Opinion Survey/EOS) giver vores medarbejdere mulighed for at blive hørt. Vi handler på den feedback, vi får, så vi hele tiden bliver bedre og bevæger os fremad som en samlet virksomhed.

Fra individuelle ideer og meninger til en konsekvent måde at forbedre processer på: Hos DHL ser, respekterer og belønner vi dit personlige engagement, samtidig med at vi forstår at værdsætte teamwork og udveksling af ideer som en måde at skabe mere værdi på.

Vær stolt af vores fælles resultater

Hos DHL bliver du del af et stærkt team, der respekterer sine medarbejdere, og det omgivende samfund og miljøet. Du får kontakt med folk fra hele verden og får chance for at opleve den særlige internationale ånd, der hersker hos DHL.

Mange af vores medarbejdere er personligt engagerede i en række initiativer, der hjælper folk i lokalområder verden over.

Vores katastrofe-team (Disaster Response Team/DRT) træder til for at redde liv i kølvandet på naturkatastrofer. DHL bestræber sig også på at fungere som rollemodel i den globale kamp mod klimaforandringer. Vores service "Go Green" giver kunderne mulighed for at kompensere for transportrelateret CO2-udledning via udvalgte miljøprojekter, der udligner CO2.

Hos DHL støtter og fremmer vi hele tiden mangfoldighed for derved at skabe en åben kultur, der gør dig i stand til at yde dit allerbedste. Gennem forskellige diversitetsprogrammer og -initiativer ønsker vi at udnytte og blande vores medarbejderes mange talenter, så vi får en vinderformel – ikke kun for virksomheden, men også for dig personligt.

Som medarbejder hos DHL kan du hver eneste dag være stolt af det, vi i fællesskab opnår.