Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Generelle betingelser for forsendelser sendt med DHL Express

Vores generelle betingelser er gældende for alle ekspresforsendelser.

GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER (“Terms and Conditions”)

VIGTIG MEDDELSE

Ved bestilling af DHL Express' services accepterer du, som "Afsender”, på dine vegne og på vegne af andre med en interesse i forsendelsen, at DHL’ generelle vilkår og betingelser gælder fra det tidspunkt DHL Express accepterer forsendelsen, medmindre andet er aftalt skriftligt af en bemyndiget medarbejder i DHL Express.
"Forsendelsen" betyder alle dokumenter eller pakker, der har samme fragtbrev og som kan transporteres af ethvert middel DHL Express vælger, herunder luft-, vej eller noget helt andet. Et "fragtbrev" er en label produceret af DHL Express’ automatiserede systemer. Fragtbrev eller ledsagedokumenter er omfattet af disse vilkår og betingelser. Hver forsendelse er transporteret på et begrænset ansvars grundlag, som er fastlagt heri. Hvis afsender kræver større sikkerhed, kan der arrangeres transport forsikring mod et ekstra gebyr. (Se nedenfor for yderligere information).
Eventuelle emner ikke udtrykkeligt reguleret af disse Vilkår og Betingelser, skal afgøres i henhold til, hvad der står på DHL Express hjemmeside, som er kendt og tilgængelig for kunden.
Dette er en oversættelse af DHL's engelske udgave " DHL EXPRESS TERMS AND CONDITIONS OF CARRIAGE ". I tilfælde af at den danske udgave ikke er i overensstemmelse med den engelske, betragtes den engelske tekst som gyldig.

Januar 1, 2011

PENGENE TILBAGE-GARANTI VILKÅR OG BETINGELSER

VIGTIG MEDDELSE

DHL vil, ved en kundes forespørgsel og med de opfyldte betingelser der er beskrevet nedenfor, give et afslag i pris eller en tilbagebetaling af den transport, der betales af kunden til en DHL Express forsendelse, der leveres senere end DHL's oplyste transittid.

Gældende fra d. 1. januar 2015

For mere information bedes du kontakt DHL Express Kundeservicekontakt DHL Express Kundeservice.